u bevindt zich hier: home » bruidsarrangementen

Bruidsarrangementen

Voor de belangrijkste dag in uw leven bent u bij Huidverzorging en Wellness praktijk Nathalie aan het juiste adres. U kunt hier terecht voor uitgebreide bruidsarrangementen en tevens voor Wellness behandelingen.

Natuurlijk wilt u er op uw trouwdag op uw allermooist uitzien. Niet alleen de jurk, het kapsel, maar ook de make-up is ontzettend belangrijk. Houdt u van zware of juist lichte make-up? Met mijn bruidsarrangementen kan ik u helpen er op uw mooist uit te zien op deze speciale dag. Voordat de grote dag aanbreekt kunt u met mij vrijblijvend overleggen wat uw eigen wensen zijn en zo nodig help ik u hierbij met professioneel visagie advies. Maak hiervoor een afspraak met mij. Indien gewenst kom ik op de trouwdag zelf bij u aan huis de make-up aanbrengen (informeer of hier extra kosten aan verbonden zijn).

U kunt kiezen voor alleen bruidsmake-up, dit houdt in, 1 proef make-up en make-up op de dag zelf, of u kunt dit uitbreiden door een gezichtsbehandeling of wellness behandeling hier aan toe te voegen.