u bevindt zich hier: home » wellness gezichtsbehandelingen » Aromatherapie

Aromatherapie

Aromatherapie betekent: genezen door geur. Geuren hebben een krachtige invloed op onze gedachtens, gevoelens en emoties.

In deze behandeling wordt de huid doordrenkt met etherische oliën die helemaal zijn afgestemd op uw gemoedstoestand en uw huid. De speciale aromatische kruidenoliën bevatten zeer krachtige en werkzame stoffen en worden precies afgestemd op de individuele klachten die een persoon heeft. Daarom is een aromatherapie behandeling erg geschikt om individuele problemen aan te pakken. Huidverzorging en Wellness praktijk Nathalie biedt u de mogelijkheid om een aromatherapie te ondergaan. Zodat u volkomen tot rust kunt komen en de dagelijkse beslommeringen even achter u kunt laten.

In deze behandeling krijgt u een gezichtsreiniging, dieptereiniging, peeling met natuurlijke producten, worden de onzuiverheden weggehaald, massage van gezicht, decolleté, nek en schouders, masker en de wenkbrauwen worden geëpileerd. Dit alles wordt gedaan met de op u afgestemde etherische oliën.

Deze behandeling is geschikt voor bijna iedereen. Niet aan te bevelen bij zwangerschap, hart- en vaatziekten, epilepsie en kankerpatiënten.

Aromatherapie gezichtsbehandeling

± 100 min 

52,50